sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Big Brother päivitys

Myönnän katsoneeni jakson Big Brotheria. En päässyt oikein jyvälle hommasta, joten kävin taas katsomassa netistä, mitä viimeisen 24 tunnin aikana on tapahtunut.

Tirkistely googlessa antaa paremman kuvan asiasta kun ohjelman katsominen. On sitten helpompi kavereiden kanssa puhua Big Brotherin tapahtumista. Ja pysyy vähän selvillä kun näistä BB-talon asukkaista puhutaan nimillä. Kummallista on, että ihan kuin kaverini tuntisivat nämä BB-talon asukkaat.

Tänään (19.-20.11. välisenä yönä) löysin seuraavia uutisia: Janica iloitsee vieneensä Sebastianilta neitsyyden! Ai vain ERÄÄN neitsyyden. Janica toimi Sebastianin tanssipartnerina. Tämä oli Sebastianille kai ensimmäin hidas tanssi. Viimeisenä Janicaa tanssitti Rami. Nyt tämäkin tiedetään! Kiitos Google!

Sunnuntaina häätö. Sunnuntaina kolme vähiten ääniä saanutta asukasta joutuu häätöuhan alle. Isoveljen välittämä tieto kuulemma järkytti BB-talon asukkaita. Rami ja Netta olivat intiimeissä tunnelmissa. Lehtitietojen mukaan he "käyttivät tilaisuuden hyväkseen". Keitäs muita seiellä BB-talossa nyt onkaan? Ainakin Janica, Sebastian, Rami, Netta. Onkos siellä vielä Ben, Suvi ja Tanja?

Tässä tämä BB-päivitys.

Nyt on helppoa lähteä keskustelemaan kavereiden kanssa Big Brother -asioista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti